Bigitta Sohlberg


Hälso- och sjukvårdsberedning i Norra Dalarna
3 december 2010, 16:03
Filed under: Landstingspolitik

Idag har jag stiftat första bekantskapen med Hälso- och sjukvårdsområdet som jag kommer att vara ordförande för de närmaste fyra åren. Om valet går igenom den 13 december vill säga.
Mycket nytt men det är också en ny inriktning på hur vi politiskt ska arbeta.  Intressant tycker jag, att få vara med och utforma verksamheten. Och inte minst, lära känna verksamheten och förbättra det som vi idag kan vara mycket stolta över. För vi har ett bra sjukhus, vi har bra vård över huvud taget i länet.
Däremot är det med en hel del sorg i hjärtat jag ser att jag inte kan jobba med  kulturfrågor längre. Efter 14 år inom kulturpolitiken där jag har varit drivande för kulturen i norra Dalarna och i Mora kommun så känns det givetvis konstigt. Men jag kan i alla fall konstatera att jag varit mamma till att Vinterfest kommit till stånd. Jag var den som gjorde att Musik vid Siljan fortlever, åtminstone ett år till och inte minst, varit med och förverkligat Ungdomens kulturhus i Mora. Några spår har jag lämnat efter mig.

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: